Aziz

Het Helpertje Witgoed Herstellingen

Reparatie inplannen

Het Helpertje Witgoed Herstellingen
Campinsastraat 88 2h
2170 Antwerpen

Over de technieker

Als uw vaatwasser niet meer werkt, uw droogkast een vreemd geluid maakt of uw wasmachine niet meer centrifugeert, wie belt u dan? Het antwoord is simpel: u belt Aziz van Het Helpertje Witgoed Herstelling.

Met meer dan 2 jaar ervaring als monteur in de omgeving Vlaanderen, heeft Aziz de kennis en expertise om al uw witgoed apparaten weer in topconditie te krijgen. Of het nu gaat om herstellingen of onderhoud, hij zorgt ervoor dat uw apparaten weer zo goed als nieuw functioneren.

Aziz een expert in witgoed herstellingen

Maar wat onderscheidt Aziz van andere techniekers? Om te beginnen staat hij bekend om zijn snelle service. Hij realiseert zich dat uw huishouden niet kan functioneren zonder uw witgoed apparaten en zorgt er dan ook voor dat hij zo snel mogelijk bij u langs kan komen om het probleem op te lossen.

Daarnaast is hij zeer betrouwbaar en transparant in zijn werk. Hij zal u altijd op de hoogte houden van wat er gaande is en u een eerlijke prijs bieden voor zijn diensten. En als er onderdelen moeten worden vervangen, zal hij u altijd informeren over de kosten voordat hij deze vervangt.

Enkel originele onderdelen

Aziz staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Hij selecteert zorgvuldig originele onderdelen voor al zijn herstellingen en ondersteunt zijn werk met een degelijke kwaliteitsgarantie. Veiligheid staat hoog in het vaandel, en hij hanteert strikte normen om ervoor te zorgen dat elk werk op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Wanneer u in Vlaanderen ooit behoefte heeft aan een herstelling, kunt u vertrouwen op Aziz zijn expertise.

Een witgoed herstelling is goedkoper dan een nieuw apparaat

Met Aziz van Het Helpertje Witgoed Herstellingen aan boord heeft u iemand die elke technische uitdaging aankan en dat iedere keer weer op tijd aflevert. U bent dus verzekerd van uitstekende service bij al uw herstelling werkzaamheden in Vlaanderen! Herstellen is altijd goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw apparaat.

Aziz is werkzaam in

Aziz is werkzaam in de regio van Vlaanderen. Bent u woonachtig in de omgeving van Vlaanderen en heeft ueen wasmachine, vaatwasser of droogkast technieker nodig voor een herstelling? Yasser staat voor u klaar in de omgeving Vlaanderen.

Aziz werkt onder andere in de volgende plaatsen en dorpen: Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Genk, Oostende en Sint-Niklaas.

Niet goed geld terug

Bij ons staat uw gemoedsrust centraal. Onze toewijding aan kwaliteit wordt weerspiegeld in onze unieke garantieperiode van drie maanden op al onze witgoed herstellingen. We zijn zo zeker van de topkwaliteit van onze diensten dat, in het zeldzame geval dat hetzelfde probleem binnen deze termijn terugkeert, lossen we dit kosteloos voor u op. Als onze service onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoet, hoeft u zich geen zorgen te maken, want we garanderen een volledige terugbetaling van de herstellingskosten. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we zetten ons volledig in om u gemoedsrust te bieden.

Waar Aziz voor staat

Maar Aziz is niet alleen goed in herstellingen. Hij is ook een expert op het gebied van onderhoud. Het regelmatig onderhouden van uw witgoed apparaten kan problemen voorkomen en ervoor zorgen dat uw apparaten langer meegaan. Met zijn uitgebreide kennis van verschillende merken en modellen kan hij u adviseren over welke stappen u kunt nemen om ervoor te zorgen dat uw witgoed apparaten altijd in topconditie verkeren.

Herstelling inplannen bij Aziz
Vul het onderstaande formulier in en Aziz komt zo snel mogelijk uw witgoed herstellen!  Stuur foto of video mee

  Stel een vraag aan Aziz
  Vul het onderstaande formulier in en Aziz komt zo snel mogelijk uw witgoed herstellen!

  R

  Snelle witgoed hersteldienst

  In de meeste gevallen kunnen we binnen 24 uur uw witgoed apparaat herstellen.

  R

  All-in start tarief € 69,- (incl. BTW)

  Wij werken met een all-in start tarief van € 69,- . Bij ons heeft u geen verassingen achteraf.

  R

  6 dagen op 7 bereikbaar

  Wij zijn 6 dagen op 7 bereikbaar. In de meeste gevallen heeft u een afspraak binnen één werkdag.
  R

  Alleen ervaren techniekers

  Wij werken enkel met ervaren techniekers.
  R

  Wij werken over gans België

  Actief in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

  Plan uw reparatie in één minuut

  Kies zelf de dag van de reparatie   Stuur foto of video mee

   Dit is wat wij garanderen!

   8.500 duizend hersteldienst
   8.500 duizend hersteldienst
   Uitgevoerde reparaties
   79 all-in
   79 all-in
   All in tarief
   Snelle-afspraak-24-uur
   Snelle-afspraak-24-uur

   Binnen 24 uur uw storing hersteld

   Ervaren-Monteurs7
   Ervaren-Monteurs7
   Ervaren techniekers
   Heel-Vlaanderen
   Heel-Vlaanderen
   Door heel Vlaanderen
   WhatsApp Chat
   Support
   Hallo 👋 Welkom bij fixeroo witgoed, wij helpen u graag
   10:51
   Begin met chatten