De trommel draait niet meer

Wij herstellen alle merken wasmachines.

Draait de trommel van de wasmachine niet meer?

Een van de meest voorkomende oorzaken dat een wastrommel niet meer draait, is een probleem met de aandrijfriem of motor. De aandrijfriem verbindt en brengt het vermogen over van de motor naar de trommel, waardoor deze tijdens een cyclus de kleding kan laten draaien en verplaatsen, dus als deze riem los is geraakt, versleten of geknapt, kan hij uw wastrommel niet meer draaien. Bovendien kan een probleem met de motor zelf er ook toe leiden dat de trommel niet draait. Daarom is het belangrijk om beide onderdelen zorgvuldig te controleren voordat u andere problemen onderzoekt die de oorzaak kunnen zijn van het niet functioneren van uw machine. Voor een goede diagnose en oplossing moet u professionele hulp inroepen voor een goede inspectie en reparatie van uw wasmachine door een gecertificeerde technieker.

Trommel draait niet meer zelf herstellen?

Hoe u de wasmachine zelf kunt repareren als de trommel niet meer draait, is gemakkelijker dan u denkt! Controleer eerst of de stekker goed in het stopcontact zit en of hij stroom krijgt. Haal eerst de stekker uit het stopcontact voordat u de toestand van het apparaat verder beoordeelt. Als er geen stroomprobleem is, probeer dan het apparaat uit te schakelen en opnieuw op te starten. Soms kan een eenvoudige reset het apparaat weer aan het draaien krijgen. Als dat niet helpt, controleer dan verschillende onderdelen van de machine op verstoppingen of versleten onderdelen die vervangen moeten worden – onderdelen zoals aandrijfriemen en poelies, montagebeugels en slangen zijn meestal de oorzaak van het probleem. Bewaar de onderdelen die u eventueel nodig hebt op een veilige plaats, zodat u ze snel kunt vinden mocht dit probleem zich in de toekomst opnieuw voordoen!

Al onze techniekers zijn ervaren. Wij herstellen ook voor veel merken onder garantietermijn. Wij werken met voordelige tarieven.

Wilt u meer informatie of een afspraak?

Kunnen wij u helpen?
Wij zijn 6 op 7 dagen bereikbaar

All-in start tarief €69,-

3 maanden garantie

Herstellen binnen 48 uur

03 808 3691

Contacteer ons direct

0491033 14 89

U kunt ons ook via Whatsapp contacteren

R

Snelle witgoed hersteldienst

In de meeste gevallen kunnen we binnen 24 uur uw witgoed apparaat herstellen.

R

All-in start tarief € 69,- (incl. BTW)

Wij werken met een all-in start tarief van € 69,- . Bij ons heeft u geen verassingen achteraf.
R

6 dagen op 7 bereikbaar

Wij zijn 6 dagen op 7 bereikbaar. In de meeste gevallen heeft u een afspraak binnen één werkdag.
R

Alleen ervaren techniekers

Wij werken enkel met ervaren techniekers.
R

Wij werken over gans België

Actief in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Plan uw reparatie in één minuut

Kies zelf de dag van de reparatie    Stuur foto of video mee

    Wij herstellen wasmachine van alle merken

    Open chat
    Hallo 👋
    Welkom bij fixeroo witgoed, wij helpen u graag